GET THE LOOK UF

Vi har startat ett företag i skolan, jag och fyra tjejer i min klass. Vi valde att sälja smycken (armband, örhängen & ringar), så idag beställde vi för första gången, och inte förrän nu lägger vi ut vår hemsida, vår blogg! "www.gtl.blogg.se" Där kan ni se vad vi beställer hem och vi kommer också skriva ut var vi kommer finnas och sälja :-) Vill man ha ett visst smycke kan man bara höra av sig till någon av oss så fixar vi det. Sjukt fina smycken så bara in och kolla nu!!

BESÖK BESÖK BESÖK www.gtl.blogg.se


MIN SKO

Idag köpte jag mig ett par finfina skor från Din Sko. 499 :-



26 september

Anledningen till att jag uppdatera min blogg igår var dels för att jag hade supertråkigt, men också för att jag ser att mina besökare fortfarande går in här på min blogg. Jag har fortfarande ont om tid till att sköta en blogg, men jag kanske börjar uppdatera på helgerna istället, eller? jag vet inte.. jag får helt enkelt göra det när jag har tid!


NÄMEN HEJ!

Så tråkigt jag har denna lördag var jag bara tvungen att uppdatera något. ..
Jag tänkte visa lite saker jag köpt nu efter sommaren, det som ni inte fått se.










I NEED A BREAK

Åh, det är faktiskt så att jag behöver ta uppehåll med min kära blogg, känner bara att - jag hinner inte, jag orkar inte! Har varit sjuk nu nästan 2 veckor så är redan efter i skolan, därför lägger jag bloggen åt sidan i några veckor. När jag har tid, kommer jag tillbaka! puss, see yah♥

RSS 2.0